Intervistë me Fatos Kongolin dhe Edmond Tupjen


Këtu  gjeni intervistën që Durim Abdullahu bëri me Fatos Kongolin dhe Edmond Tupjen.

Continue reading “Intervistë me Fatos Kongolin dhe Edmond Tupjen”

Advertisements